Powerful Strength Line Reducing Concentrate (50ml)

Rp 1.200.000
Expiry Date Nov 22
4.7 (9)
Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
Brightening
Pore Care
Sold Out! Notify Me When Restock
Add to Wishlist
Details
Why It's Special
12.5% Vitamin C* and Hyaluronic Acid * With 10.5% Pure Vitamin C, and 2% Vitamin Cg

Kiehls original anti-aging Vitamin C serum, Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate, now has even more potency with 12.5% Vitamin C and Hyaluronic Acid.

Now formulated with even more Vitamin C, Dermatologist Solutions™ Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate incorporates a potent 10.5% L-Ascorbic Acid for reducing lines and wrinkles and 2% Ascorbyl Glucoside to improve skin’s texture and radiance. In addition to these high levels of Vitamin C, this anti-aging serum now includes Hyaluronic Acid to smooth and hydrate skin. This powerful Vitamin C serum is carefully-formulated to provide clinically-proven results in a concentration gentle enough for sensitive skin.

• Clinically-demonstrated to immediately boost radiance and smooth skin and to visibly reduce lines and wrinkles after 2 weeks
• Improves skin texture and minimizes pores while providing antioxidant protection
• Formulated with Vitamin C and Hyaluronic Acid, this facial serum contains a powerful 10.5% L-Ascorbic Acid for reducing lines and wrinkles, 2% Ascorbyl Glucoside for extending Vitamin C skin benefits into the dermis layer of the skin and Hyaluronic Acid to plump and hydrate
• Carefully-formulated for all skin types, even sensitive skin
• Kiehl’s Cool Fact: Our chemists stabilized 10.5% Pure Vitamin C in a water-free formula more than 13 years ago and became pioneers in Vitamin C skincare products. Now, our formula includes 12.5% Vitamin C along with Hyaluronic Acid.

Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
Brightening
Pore Care
Skin Type Match Ingredient
Dry
Good for Dry Skin
Propylene Glycol
Glycerin
Ascorbic Acid
Hydrolyzed Hyaluronic Acid
Ingredients Safety
56%
22%
0%
22%
Low Risk
Moderate Risk
High Risk
Unknown
How to Use

1. Cleanse skin thoroughly prior to application.
2. Apply over entire face twice morning and night (avoiding the eye area). In case of contact with eyes, rinse them immediately.
3. As the formula blends into the skin, you may experience a feeling of warmth.

Ingredients
Propylene Glycol
Dimethicone
Glycerin
Ascorbic Acid
Ethylhexyl Palmitate
Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone
Dimethicone Crosspolymer
ascorbyl glucoside
Cyclohexasiloxane
HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID
Lauroyl lysine
ACRYLONITRILE/METHYL METHACRYLATE/VINYLIDENE CHLORIDE COPOLYMER
Polysilicone-11
adenosine
Hydrolyzed Hyaluronic Acid
Limonene
Isobutane
Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil
Citral
4.7/5
7
1
1
0
0
9 Reviews
You get 500 points when you write a review
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Putri G
Newbie
Skin TypeNormal Skin
ConcernAcne, Noda Hitam, Pori Besar
Age22
31 July 2023
jujur aku kurang suka texturenya yang thick trus kayak adaa butiran2 nya gitu, bentuknya kayak rich cream dengan kandungan hyaluronic acid juga. jujur ini di aku agak lama ngeresapnya dan setelah pemakaian ini mulai tumbuh jerawat2 kecil di bagian pipi dan area mulut. kayaknya aku kurang cocok pake yg ini sihh :"( tapi overall aku suka sama wnaginya yg citrusy but it's just nor for me sorry
Bella Bhakti nagara
Newbie
Skin TypeNormal Skin
ConcernAnti Aging, Noda Hitam, Pori Besar
Age27
19 July 2023
Iiiinnniii bagusss nyaa kebangetannn .. moo nangiss karna ada banget perubahan nyaa
Yang tadi nyaa kondisi kulit aku tuh kusaam dan kulit mudah sekali memerah
Taaaapiii semenjak pake powerful concentrate ini gilaaa sihh kulit aku jadi jauh lebih halusss kenyaal cerahh
Shiti Hasanah
Newbie
Skin TypeNormal Skin
ConcernAnti Aging, Noda Hitam
Age31
30 April 2023
Udah lamaaa bgt aku cari2 yang bisa buat muka cerah lalu ketemulah ini. It works wonder on my face; bikin halus dan cerah bgt! Aku pake hanya malam aja krn teksturnya agak lengket. Somehow serum ini cocok bgt sm aku, hasil keliatan sejak 3x pemakaian.
Amira Sulastri
Newbie
Skin TypeDry Skin
ConcernAnti Aging, Noda Hitam
Age36
24 March 2023
Wah ini ✨Tujuan awal pengen ngebantu kinerja sunscreen gw, sama ngilangin bekas jerawat. Lah tp yg gw dpt wkt pake ini 2 harian jerawat radang yg sakit gede jd kempes. Teksturnya silicon gt gaenak, baunya ga ganggu, harganya lumayan tp efeknya oke si ini! Edit: review diatas gw dpt waktu produknya warnanya masih putih. Pas udah oksidasi udh ga gitu ngaruh lg buat kempesin jerawat.
Nana Ratna sari
Newbie
Skin TypeNormal Skin
ConcernAnti Aging, Pori Besar
Age31
24 March 2023
Warnanya brown-orangey gitu dan wanginya mirip2 wangi coklat + orange. Teksturnya agak pliket dan mungkin karena warnanya jadi berasa muka agak kusem kl lagi pake ini (tapi kalau udah di bersihin jadi cerah). Punya efek silicone gtu, bikin pori keliatan lebih rapet dan muka lebih halus. rekomen buat dipake malem sih (karena efek kusem nya itu) jadi biar malam kusem tapi paginya cerah hohohohoho
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
Blog
Back
Tips & Tutorial
Back
Tipe Kulit
Back
Permasalahan Kulit
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
HEALTH
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
BODY FRAGRANCE
Back
HAIR FRAGRANCE
Back
OTHER FRAGRANCE
Back
Vitamin & Multivitamin
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping