Ultra Light Daily UV Defense SPF 50 PA++++ with Anti Pollution (30ml)

Rp 610.000
4.5 (16)
Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
UV Protection
Sold Out! Notify Me When Restock
Add to Wishlist
Details
Why It's Special
A lightweight facial sunscreen with SPF 50 PA++++ to protect against pollution and the first signs of aging.

Hydrate and help protect skin from the early signs of aging with our lightweight facial sunscreen with broad spectrum SPF 50 PA++++. With advanced UVA/UVB technology and pollution protection, our formula helps defend against UV rays, while Cellulospheres protects against pollution and free radicals. Our daily, non-comedogenic sunscreen provides all-day hydration, absorbs quickly and leaves a matte finish.

  • Helps protect skin from environmental aggressors including UVA/UVB rays and pollution which can cause the first signs of aging
  • Lightweight formula absorbs quickly and leaves skin with a matte finish
  • Formulated with advanced UVA/UVB technology and pollution protection
  • Dermatologist-tested for safety
  • Non-comedogenic
  • Suitable for all skin types, including sensitive skin
Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
UV Protection
Skin Type Match Ingredient
Oily
Bad for Oily Skin
Stearic Acid
Palmitic Acid
Myristic Acid
Dry
Good for Dry Skin
Glycerin
TOCOPHEROL
Bad for Dry Skin
Alcohol Denat.
Sensitive
Bad for Sensitive Skin
Ethylhexyl Methoxycinnamate
Citric Acid
Ingredients Safety
68%
20%
0%
12%
Low Risk
Moderate Risk
High Risk
Unknown
Ingredients
Aqua
Ethylhexyl Methoxycinnamate
Dimethicone
Glycerin
Terephthalylidene Dicamphor Sulfonic Acid
Alcohol Denat.
Triethanolamine
Stearic Acid
Potassium Cetyl Phosphate
Nylon-12
Palmitic Acid
Peg-100 Stearate
Glyceryl Stearate
Phenoxyethanol
Cetyl Alcohol
Cellulose
Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine
Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate
Citric Acid
Aluminum Hydroxide
Caprylyl Glycol
TOCOPHEROL
Tromethamine
Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer
ISOHEXADECANE
xanthan gum
Myristic Acid
Disodium Edta
adenosine
polysorbate 80
arginine
Mannitol
DISODIUM ADENOSINE TRIPHOSPHATE
pyridoxine HCL
Sorbitan Oleate
sorbitol
Pentylene Glycol
BHT
Sodium Chloride
Phenylalanine
Rosa Gallica Flower Extract
Tyrosine
4.5/5
12
1
2
1
0
16 Reviews
You get 500 points when you write a review
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Putri G
Newbie
Skin TypeNormal Skin
ConcernAcne, Noda Hitam, Pori Besar
Age22
31 July 2023
Duh, sunscreen ini super berminyak banget. Bayangin aja, udah berminyak, ditambah wajah aku tipe yang berminyak juga. Bener-bener gak banget deh. Finish-nya dewy, saat diaplikasiin gak whitecast di wajah aku. Sunscreen ini juga peeling saat gak sengaja kegaruk, padahal sunscreen ku yang lain enggak lho. Aku gak betah pakai sunscreen ini, karena feel-nya gerah banget. Sunscreen ini juga bikin makeup aku gak nempel, dan bikin makeup lumayan patchy. Menurutku, dengan harga segini mending kalian splurge di brand lain aja, karena sunscreen ini sama sekali gak worth it buat harga segitu.
Bella Bhakti nagara
Newbie
Skin TypeNormal Skin
ConcernAnti Aging, Noda Hitam, Pori Besar
Age27
19 July 2023
Nyamaannn di kulit tapii finish nyaa ada sedikit ajaa berminyak di kulit
Shiti Hasanah
Newbie
Skin TypeNormal Skin
ConcernAnti Aging, Noda Hitam
Age31
30 April 2023
Uv defense nyaa udah cocok banget di kulit akuu
Hasil nyaa engga bikin kulit menjadi berminyak
Oki Syam
Newbie
Age32
28 April 2023
cepet meresap nya dan engga lengket sama sekali , meskipun mahal tapi kalo bagus gimana ya
Amira Sulastri
Newbie
Skin TypeDry Skin
ConcernAnti Aging, Noda Hitam
Age36
24 March 2023
Dengan harga segitu ini so so sih menurutku, nggak bikin wow banget. Hasil akhirnya glowing, jadi untuk yang kulitnya berminyak atau kombinasi harus hati hati pakaianya. Tapi dia beneran light dan enteng di wajah, teksturnya oily dan agak cair, gada wangi aneh sihh. Untuk dipakai sebelum makeup bakal lebih enak karena ini hydratingg
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
Blog
Back
Tips & Tutorial
Back
Tipe Kulit
Back
Permasalahan Kulit
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
HEALTH
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
BODY FRAGRANCE
Back
HAIR FRAGRANCE
Back
OTHER FRAGRANCE
Back
Vitamin & Multivitamin
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping