#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

Low pH Good Morning Gel Cleanser

Rp 59.000 Rp 50.150
5.0 (15)
Why It's Special
COSRX Low pH Good Morning Cleanser adalah produk asal Korea Selatan yang menggunakan bahan-bahan ala…
Read More
Notable Effects & Ingredients
Acne Free
Anti-Aging
Pore Care
Sold Out! Notify Me When Restock
Add to Wishlist
Details
Why It's Special
COSRX Low pH Good Morning Cleanser adalah produk asal Korea Selatan yang menggunakan bahan-bahan alami.


Pembersih wajah dengan formula lembut yang bagus digunakan pada pagi hari. Mampu membersihkan kulit sensitif sekalipun dengan lembut berkat kandungannya yang memiliki kadar acid yang mirip dengan kadar pH kulit. Gel cleanser ini mampu menenangkan, mengeksfoliasi, melembapkan sekaligus membersihkan kulit wajah. Pembersih wajah ini juga mampu mengangkat sel-sel kulit mati dan minyak berlebih yang muncul selama tidur sehingga wajah menjadi bersih dan segar.
Notable Effects & Ingredients
Acne Free
Anti-Aging
Pore Care
Skin Type Match Ingredient
Oily
Good for Oily Skin
allantoin
Dry
Good for Dry Skin
Butylene Glycol
Sensitive
Good for Sensitive Skin
allantoin
Bad for Sensitive Skin
Citric Acid
Melaleuca Alternifolia leaf oil
Ingredients Safety
68%
16%
0%
16%
Low Risk
Moderate Risk
High Risk
Unknown
How to Use
1. For AM time : Dispense the cleanser and massage onto a wet skin to dissolve and wash away sebum, dirt, dead skins, leaving skin extremely soft and comfortable. 2. For other time: Wash with your normal cleanser first, and do a second wash with Good Morning Mildly Acidic Cleanser onto your sensitive skin. Gently massage onto a skin and rinse thoroughly with a tepid water. TIP: Try Good Morning Gel Cleanser onto a dry skin and massage in a circular motion. Then use a small amount of water to make lather. Wash face with fresh lather to achieve a clear skin.
Ingredients
Butylene Glycol
Caprylyl Glycol
Disodium Edta
Ethylhexylglycerin
pueraria lobata root extract
Water
1
allantoin
Betaine Salicylate
Citric Acid
Cocamidopropyl Betaine
Saccharomyces Ferment
Cryptomeria Japonica Leaf Extract
Nelumbo Nucifera Leaf Extract
Pinus Palustris Leaf Extract
Ulmus Davidiana Root Extract
Oenothera Biennis (Evening Primrose) Flower Extract
Ethyl Hexanediol
Melaleuca Alternifolia leaf oil
Sodium Lauroyl Methyl Isethionate
Polysorbate 20
Styrax Japonicus Branch/Fruit/Leaf Extract
Trisodium Ethylenediamine Disuccinate
Sodium Benzoate
1,2-Hexanediol
5.0/5
15
0
0
0
0
15 REVIEWS
You get 100 points when you write a review

Rating Details

5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Sort By:
FILTER
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
fitri pratiwi
Skin Type
Combination Skin
Concern
Acne, Berminyak
Age
20
31 March 2021
cleasing gentle
sejauh ini sekitar 3bulan aku pake cocok dan aku suka sama texture nya gel tidak banyak foaming nya, cukup membersihkan kulitku
Astried Puspita Sari
Verified Buyer
Skin Type
Normal Skin
Concern
Acne, Noda Hitam, Kulit Kering, Sensitif
Age
28
05 March 2021
Gel cleanser for acne skin
Suka sama gel cleansernya Cosrx ini, apalagi buat kulit berjerawat. Karena dalam gel cleanser ini ada kandungan tea tree nya yg bisa utk meminimalisir jerawat. Wangi tea treenya juga enak banget. Setelah bilas kulit gak kerasa kering/ketarik
Miftahul Jannah
Verified Buyer
Skin Type
Sensitive Skin
Concern
Acne, Noda Hitam, Sensitif, Berminyak, Pori Besar
Age
20
05 March 2021
Sabun cuci muka ter gentle di muka akuu
Awal tau product ini karena suhay salim, dan langsung beli yg size gede dong wkwk. Sebagus itu si emng product ini, tapi skrg blm bisa repurchase karena emng harganya pricey buat aku, jdi msih pke cadangan sabun cuci muka yg lain.
Dini Meandrianawati
Verified Buyer
Age
33
20 February 2021
COSRX pH Good Morning Gel Cleanser
CINTA banget sama gel cleanser ini. Cocok banget untuk kulit saya yang cenderung sensitif
Erni Yati
Verified Buyer
Age
23
20 February 2021
My experience
Biasanya paling gak suka sama tipe cleanser yang bentuknya gel , karna ngerasa kurang bersih ,tapi nyoba ini jadi keterusan bikin kulit lembut dan gak kerasa ketarik abis cuci muka, secinta itu lah sama ini cleanser ????
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping