Bright Cucumber Peptide - Eye Serum Gel

Rp 77.700
4.8 (11)
Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
Brightening
Pore Care
15ml
Sold Out! Notify Me When Restock
Add to Wishlist
Details
Why It's Special

Kindy Glow Bright Cucumber Peptide merupakan Eye Serum Gel yang diformulasikan dengan 11 Bright & Hydrating ingredients (2 Peptide, Hyaluronic Acid, Cucumber, Kelp, Niacinamide, Poria Cocos, dan lainnya) yang bermanfaat untuk mencerahkan lingkaran hitam, merawat kekencangan, kerutan, kelembaban, dan kehalusan kulit di sekitar mata secara maksimal. Memiliki sensasi dingin dan menenangkan yang aman untuk mata sensitif, milia, serta dapat membuat area sekitar mata terasa relax. Kindy Glow Bright Cucumber Peptide Eye Serum Gel memiliki tekstur gel yang ringan, sehingga cepat meresap & dapat membuat area sekitar mata terasa cerah, lembut, lembab dan kencang.

Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
Brightening
Pore Care
Skin Type Match Ingredient
Oily
Good for Oily Skin
Niacinamide
Dry
Good for Dry Skin
Butylene Glycol
Propylene Glycol
cucumis sativus (cucumber) fruit extract
Sodium Hyaluronate
Urea
Sensitive
Good for Sensitive Skin
aloe barbadensis leaf extract
Bisabolol
Ingredients Safety
56%
30%
5%
9%
Low Risk
Moderate Risk
High Risk
Unknown
Ingredients
Aqua
PEG/PPG/POLYBUTYLENE GLYCOL-8/5/3 GLYCERIN
Butylene Glycol
Propylene Glycol
Niacinamide
cucumis sativus (cucumber) fruit extract
Hydroxyethylcellulose
Propanediol
Polyacrylamide
C13-14 Isoparaffin
Laureth-7
aloe barbadensis leaf extract
Laminaria Digitata Extract
Acetyl Tetrapeptide-5
Poria Cocos Extract
Isopentyldiol
Pentylene Glycol
Sodium Hyaluronate
Ethylhexylglycerin
Phenoxyethanol
Bisabolol
Urea
Fragrance
Dipeptide-4
4.8/5
16
4
0
0
0
20 Reviews
You get 500 points when you write a review
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Nana Ratna sari
Newbie
Skin TypeNormal Skin
ConcernAnti Aging, Pori Besar
Age32
29 March 2023
Mudahh meresap eye gel ini baguss jugaa aku sukaa deh
nable felicia
Newbie
Skin TypeCombination Skin
ConcernAcne, Kulit Kering, Berminyak, Pori Besar
Age28
21 February 2023
Cuco ini mah akuu sukaa sama eye trreatment nyaa bikkn under eye aku selalu fresh dan lembap
Mulqi mulqiah
Newbie
Age34
14 February 2023
Eyee serum nyaa tuh berbentuk gel teksture nyaa
Pas di pake tuhh melembapkan dan gak lengket
Fitriya Sari Ananda
Newbie
Skin TypeDry Skin
ConcernAcne, Anti Aging, Noda Hitam, Kulit Kering, Sensitif, Pori Besar
Age24
22 December 2022
eye gel yang ringan banget, cepet nyerap jugaa
Julia aa
Newbie
Age24
06 October 2022
vSesuai klaimnya tekstur gel yang ringan, sehingga cepat meresap & dapat membuat area sekitar mata terasa cerah, lembut, lembab dan kencang.
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
Blog
Back
Tips & Tutorial
Back
Tipe Kulit
Back
Permasalahan Kulit
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
OTHERS
Back
HEALTH
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
MAKEUP TOOLS
Back
ORGANIZERS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
FACIAL
Back
BODY FRAGRANCE
Back
HAIR FRAGRANCE
Back
OTHER FRAGRANCE
Back
VITAMIN & MULTIVITAMIN
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping