#1 CURATED BEAUTY E-COMMERCE

Essence Wonder

Rp 440.000 Rp 396.000
5.0 (3)
Why It's Special
A multi-tasking tonic concocted with anti-oxidative botanicals and molecules that wor…
Read More
Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
Brightening
Pore Care
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details
Why It's Special

A multi-tasking tonic concocted with anti-oxidative botanicals and molecules that works to recoup inch by inch brightness and maintain skin's longevity. 

- Little wonder in daily life
- Toner, skin, and essence in one step care

Notable Effects & Ingredients
Anti-Aging
Brightening
Pore Care
Skin Type Match Ingredient
Oily
Good for Oily Skin
niacinamide
allantoin
Dry
Good for Dry Skin
Butylene Glycol
Panthenol
beta-glucan
Anthemis Nobilis Flower Extract
Sensitive
Good for Sensitive Skin
Panthenol
allantoin
centella asiatica extract
Anthemis Nobilis Flower Extract
Ingredients Safety
95%
0%
0%
5%
Low Risk
Moderate Risk
High Risk
Unknown
How to Use

How to Use

Wonder Essence is a toner-essence hybrid. To be used as the first step after cleansing. Or used immediately after your favorite toner. Pour onto palm and pat concentrate all over your face. Follow up with your next skincare steps.

Ingredients
Butylene Glycol
Caprylyl Glycol
Pentylene Glycol
dipropylene glycol
Propanediol
Panthenol
Water
trehalose
betaine
niacinamide
pyridoxine HCL
allantoin
dipotassium glycyrrhizate
centella asiatica extract
beta-glucan
Anthemis Nobilis Flower Extract
Bifida Ferment Lysate
1,2-Hexanediol
Polyglutamic Acid
Dimethyl Sulfone
Erythritol
Helichrysum Arenarium Extract
Albatrellus Ovinus Extract
5.0/5
3
0
0
0
0
3 REVIEWS
You get 100 points when you write a review

Rating Details

5/5
Effectiveness
5/5
Texture
5/5
Packaging
5/5
Value for Money
Sort By:
FILTER
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Sekar Arum
Skin Type
Dry Skin
Concern
Anti Aging, Kulit Kering, Sensitif
Age
25
02 March 2021
Amazing 3 in 1 Essence
Fist thing first suka bgt sama packaging nya yg aesthetic, simple, dan ga mudah rusak/pecah krn terbuat dr plastic yg doff gitu. Untuk tekstur selayaknya essence pada umumnya yaa cair, dengan warna coklat bening, bau nya seperti ada bau tumbuhan atau semacam rempah rempah gitu, wkt pertama kali nyoba sepertinya aku kebanyakan pake nya jd nimbulin sensasi tingling dan muncul bruntus kemerahan (wkt itu blm tau kl ini bisa untuk eksfo juga) mengingat kulitku yang superr kering! Tapi ini lembabnya dapet banget lho! Skrg aku akalain pake moist yg lbh rich biar ga muncul bruntusan lagii. Yg paling ku notice adalah komedo whiteheads bener2 berkurang! Love it!
Pratiwi Pipit
Top Reviewer
Skin Type
Dry Skin
Concern
Acne, Anti Aging, Pori Besar
Age
31
28 February 2021
Simplistic
Suka banget sama packaging nyaa unik keren gitu
Pas coba produk nya wow the best suka banget bikin kulit aku makin lembab , kenyal dan juga cerah .. aku pake udah lebih dari 3mingguan
Dyah Khoirotunnisa
Verified Buyer
Age
21
06 February 2021
Essence wonder my fav!
JUJURRR DARI LUBUK HATI YANG PALING DALAMMMMM INI TONER FAVVV AKUUU!!!!!!
teksturnya cair sebetulnya tapi melembabkan ya dapet bangettt wangi nya wangi sehat???? ngerti gasi kaya tenang aja gt pas pake ini karena aku tau bahannya pasti ga aneh aneh! Oh iya dia juga mengandung niacinamide yang kita semua tau ya itu bisa banget buat mencerahkan kulit❤️ dan ini tuh kenapa ya ga habis habis???? apa karena pake secukupnya aja udah menghidrasi kulit kali ya jadi ga perlu pake banyak banyak makanya bisa awet???????? biasanya kalau lagi butuh banget hidrasi kulit aku ambil compresd mask terus di pakein toner ini dan hasilnyaaa woooow ga kalah loh sama pake Sheet mask!❤️ ga cape cape bilang kalau kemasan simplistic tuh juara semuaaaaaa! Produk ini FRAGRANCE free dan ingredients nya aman makanya aku tenang pas pakenya! Cinta bangettt OMG!
Find in Store
Greenlake City - 12pc
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-20.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping