Dolla Gloss

Rp 125.000 Rp 118.800
5.0 (12)
Playfull Harajuku
Orchard Bling
Sunny Seoul
Playfull Harajuku- NED
Sold Out! Notify Me When Restock
Add to Wishlist
Details
Why It's Special

A comfortable, translucent, and dewy shine lip gloss that gives your lips an instant fuller effect in just one swipe. It contains Hyaluronic Acid to prevent your lips from aging and keeps it hydrated from day to night. You can put it on top of your lipstick or just use it alone to show its explosive shine.

Available in 3 shades:
Sunny Seoul (Peach)
Playful Harajuku (Pink)
Orchard Bling (Silver)

Claim:
- Smooth & creamy texture
- Non sticky finish
- Contains anti-aging & moisturizer formula (Hyaluronic Acid)

5.0/5
12
0
0
0
0
12 Reviews
You get 500 points when you write a review
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Gallery Haphap
Newbie
Age34
28 August 2023
natural gitu cakep deh dan bikin bibir aku jadi ga kering, lembab dan bikin bibir aku ga bergaris dan nyaman dipake
Kinski RF
Newbie
Skin TypeNormal Skin
ConcernBerminyak
Age29
31 July 2023
Super super cantik dolla glossnya Smooth dan juga creamy texture dan Non sticky finish
Bella Bhakti nagara
Newbie
Skin TypeNormal Skin
ConcernAnti Aging, Noda Hitam, Pori Besar
Age28
29 July 2023
awal punya ini lip gloss berasa ga nyaman dan aneh rasanya pake lip gloss. tapi karna sayang juga kalo ga dipake yaudah aku iseng-iseng pake lagi. digabung sama lipstik dan lip tint yg aku punya. baru sadar ternyata cakep banget hasilnya apalagi warnanya pink nude kan jadi fresh, natural gitu cakep deh dan bikin bibir aku jadi ga kering, lembab dan bikin bibir aku ga bergaris dan nyaman dipake, packagingnya juga cantik dan mungil.
Tinesyah Syahfa
Newbie
Skin TypeNormal Skin
ConcernBerminyak
Age27
30 June 2023
Dolla gloss sada hybrid beauty nya bagus banget beneran bikin finishnya jadi glossy cantik
Oki Syam
Newbie
Age32
30 April 2023
ringan saat di pake engga berat dan engga bikin kulit jd kering
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
Blog
Back
Tips & Tutorial
Back
Tipe Kulit
Back
Permasalahan Kulit
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
OTHERS
Back
HEALTH
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
MAKEUP TOOLS
Back
ORGANIZERS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
FACIAL
Back
BODY FRAGRANCE
Back
HAIR FRAGRANCE
Back
OTHER FRAGRANCE
Back
VITAMIN & MULTIVITAMIN
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping