In The Shower - Body Water Oil

Rp 228.000
4.9 (17)
Blue
Sold Out! Notify Me When Restock
Add to Wishlist
Find in Store
Details
Why It's Special

Do you find yourself rushing out of the house every morning?

Say hello to Dew It’s Body Water Oil! An oil and water based formula that sprays evenly onto your skin, leaving it supple dewy and moisturized all day long!

Paduan minyak dan air yang berhidrasi, untuk kulit segar, lembut, dan bersinarmu sepanjang hari.

How to Use

Step 1: Bring your Dew It Body Water Oil into the shower Bawa Dew It® Body Water Oil ke kamar mandi Step 2: Take a refreshing shower Mandi seperti biasa Step 3: After you rinse, spray the Dew It Body Water Oil all over your body Setelah mandi, semprotkan Dew It® Body Water Oil ke seluruh badan secara merata Step 4: Rinse one more time, towel up and you're ready to go Bilas sekali lagi sebelum mengeringkan badan dan siap pergi.

Ingredients

Base: coconut oil and ricebran oil Highlights: grape seed oil, sweet almond oil, bergamot oil, moringa oil, vit E (anti-oxidant), soybean oil, carrot oil

4.9/5
15
2
0
0
0
17 Reviews
You get 500 points when you write a review
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Gallery Haphap
Newbie
Age34
27 July 2023
So far ini salah satu produk yang enakeun banget yah cuma kurang pas di tanganku yg kecil tapi lumayan ringkas karena model spray.
Putri G
Newbie
Skin TypeNormal Skin
ConcernAcne, Noda Hitam, Pori Besar
Age22
26 July 2023
Akhirnya ga perlu repot-repot cari sabun yang sekalian ada exfoliatornya gaeeesss. After feel pakai juga bikin kulit lembab, enak jadi ga kering kaya sabun lain, point plus!! Wangi ga terlalu nyolok but tahan superrrr lamaaaa. Love it so much
Yunita Hrpdja
Newbie
Skin TypeCombination Skin
ConcernAnti Aging, Kulit Kering, Pori Besar
Age31
14 June 2023
Kulit yanf kering wajib coba ini sih bakalam kerasa enak nyaa setelah pake body water oil ini
Oki Syam
Newbie
Age32
26 April 2023
Kulit menjadi lebih lembab Dan ini tekstur nya tuh mudah meresap ny
Nana Ratna sari
Newbie
Skin TypeNormal Skin
ConcernAnti Aging, Pori Besar
Age31
29 March 2023
Beres mabsi pake body water oil ini bikin kulit semakin fresh bgt dan lembab bgt
Find in Store
Gaia Mall Bumi Raya City
Lantai 1
Jl. Arteri Supadio, Sungai Raya,
Kec. Sungai Raya, Kota Pontianak
Kalimantan Barat 78121
10:00-22:00 WITA
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
Blog
Back
Tips & Tutorial
Back
Tipe Kulit
Back
Permasalahan Kulit
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
HEALTH
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
BODY FRAGRANCE
Back
HAIR FRAGRANCE
Back
OTHER FRAGRANCE
Back
Vitamin & Multivitamin
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping