Beauty In One Click

Oil Essence Like, Oil Like 30ml

Rp 490.000 Rp 294.000
4.6 (13)
Why It's Special
What it is:  The unique, oil-essence hybrid blends antioxidant-rich, Organic Sahara Cactus Oil …
Read More
1
Add to Wishlist
Find in Store
Details
Why It's Special

What it is: 

The unique, oil-essence hybrid blends antioxidant-rich, Organic Sahara Cactus Oil into a lightweight essence for lasting hydration and intense nourishment.  

How it works: 

Huxley’s Oil Essence strengthens and energizes with antioxidant-rich ingredients such as Sahara Cactus Oil, Quinoa, and Acai berry. Comprised of 61% Sahara Cactus Seed Oil, a non-comedogenic oil high in Vitamin E and antioxidants, is revered for its ability to quickly absorb into skin while imparting lasting hydration and protecting the skin from stress and aging with its high concentration of antioxidants.

Free of: 
Parabens, Synthetic Dyes, Mineral Oils.

Ingredients Safety
17%
0%
0%
83%
Low Risk
Moderate Risk
High Risk
Unknown
How to Use

Digunakan setelah toner, apply ke seluruh permukan kulit dan tap lightly untuk peresapan ke dalam kulit lebih cepat.

Ingredients
CHENOPODIUM QUINOA SEED EXTRACT
01. YERBA MATE LEAF Antioxidant
Strengthening the immunity
02. ACAI BERRY Antioxidant
Nourishment supply
CAMU CAMU
4.6/5
10
1
2
0
0
13 Reviews
You get 500 points when you write a review
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Junita Ittaq
Newbie
Skin TypeNormal Skin
ConcernAnti Aging, Noda Hitam, Pori Besar
Age31
31 March 2022
Cepet meresap nyaaa
Bikin kulit glowing cerah dan jugaa lembab
Lenny Cheng
Newbie
Age34
29 March 2021
Tidak direkomendasi untuk yg sensitif terhadap fragrance dalam produk
Cobain ini karena banyak review positif baik itu yg berkulit berminyak maupun kering. Dispenser pipet dalam frosted glass bottle dengan design label yg simple. Cantik di vanity, tapi secara fungsional, kurang efektif karena seiring berjalannya waktu, produk ini makin lama makin kental. Kalau bisa dalam 1-2 bulan habis digunakan. Karena kalau sudah masuk bulan ke 4 agak susah dikeluarkan dari botol, dari pengalamanku. Selain itu produk ini wanginya kuat sekali. Begitu botol dibuka langsung tercium. Untuk yg suka sih mgkn tidak masalah. Aku juga bukan yg sensitif sekali dengan aroma dalam skincare. Kebetulan untuk produk ini aku kurang suka wanginya, jadi waktu pakai tidak menikmati (ini subjektif ya).

Produknya sendiri menyerap cukup cepat dan cukup menghidrasi kulit. Harus tetap ditimpa dengan pelembab untuk membantu mengunci kelembaban kulit. Buat aku, hidrasi yg diberikan bukan suatu hal yg tidak dapat digantikan dengan produk lain.
Eunike Marliana Sumitro
Newbie
Skin TypeCombination Skin
ConcernAnti Aging, Kulit Kering
Age37
10 February 2021
love it
teksturnya agak kental. dibanding oilnya, ini lbh mudah terserap kulit. hasilnya melembabkan, enak banget dipakai. wanginya khas huxley, menenangkan. sudah 2x repurchase
Nita Nita
Newbie
Age30
17 November 2020
Huxley oil essence like oil like
Aman banget ternyata di kulit berminyak kaya aku , tadi nya takut kalo muka bakalan tambah berminyak tapi ternyata engga dong hihi
Malah bikin kulit makin lembab dan haluusss
Kimberly Imanuella
Newbie
Skin TypeOily Skin
ConcernAcne, Noda Hitam, Berminyak, Pori Besar
Age24
10 September 2020
Good
Coba huxley ini udah lama banget dan lumayan buat kulit jd lembab dan ceept nyerep ga gitu berminyak hasilnya
Find in Store
Greenlake City - No stock
Greenlake City rukan Cordoba Blok B No. 3
Tuesday-Sunday 10.00-20.00 WIB
View Location
AEON Mall BSD - No stock
Lt.1 diatas Atrium Utama
10.00-22.00 WIB
View Location
AEON Mall JGC - No stock
Lt. 1 didepan Hush Puppies
10.00-22.00 WIB
View Location
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
Blog
Back
Tips & Tutorials
Back
Skin Type
Back
Skin Concern
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
HEALTH
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
Back
Vitamin & Multivitamin
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping