Organic Multi - Purpose Sanitizer Spray

Rp 179.000 Rp 143.200
4.7 (6)
190ml
50ml
Sold Out! Notify Me When Restock
Add to Wishlist
Details
Why It's Special

Organic Multi Purpose Sanitizer Spray yang diformulasikan dengan kandungan Food Grade Alkohol dan bahan bahan premium bersertifikat Organik dari ECOCERT. Diformulasikan dengan 72.5 alkohol, organik Eucalyptus Oil (untuk membunuh virus Corona), Tea tree (Antiseptik), Lemon Oil (Anti bacterial) yang sudah terbukti dapat membunuh virus dan kuman lainnya. Aroma nya segar, tidak lengket dan cepat diserap kulit. Aman digunakan oleh:
Semua jenis kulit
kulit sensitive
ibu hamil
anak anak

Bisa digunakan untuk segala kebutuhan
Tangan
Ruangan
Travelling
Tas belanjaan
Alat makan
Meja makan
Gagang pintu
Toilet
Kuas kosmetik

The FIRST Organic Multi Purpose Sanitizer Spray that is made with Food Grade Alcohol with refreshing aroma to cleanse hands from bacteria viruses. Scientifically formulated with 72.5 alcohol, organic Eucalyptus (to fight Corona virus), Tea tree (Antiseptic) Lemon (Anti bacterial) oil to kills germs. Non sticky quick absorbing. Gentle on skin. Safe for kids during pregnancy.

Made with FOOD GRADE ALCOHOL
Certified Organic Ingredients
Non sticky quick absorbing

Can be used for sanitizing hands, tables, counter tops, cosmetic brushes, cutlery, room, toilet seats, shopping bags, grocery bags, and many more.


HALAL, BPOM Registered, Pregnancy Safe, Breastfeed Safe, Kids Safe, For Sensitive..
ECOCERT Premium Organic Ingredients
NO Parabens, NO Fragrance, NO PEG, NO Phthalates, NO Silicone, NO other harsh chemicals, No Animal Testing, Cruelty Free, Vegan Friendly

How to Use

Direction: Spray on palm and let it dry. Cara penggunaan: Semprotkan ke telapak tangan dan biarkan kering.

Ingredients

ECOCERT Certified Organic Eucalyptus Tea Tree Lemon Oil

4.7/5
5
0
1
0
0
6 Reviews
You get 500 points when you write a review
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Giri P
Newbie
Age28
20 November 2022
Gak bikin kering di tangan
Wangi nyaa sukaa g
Julia aa
Newbie
Age23
20 September 2022
sudah terbukti dapat membunuh virus dan kuman lainnya. Aroma nya segar, tidak lengket dan cepat diserap kulit.
LONI M
Newbie
Age2
10 September 2022
Baunya mix citrusy-eucalyptus gitu. Agak kurang suka karena finish-nya sedikit lengket, setelah semprot pakai ini mesti di-lap bener2 pakai tissue lagi. Lumayan multifungsi karena bisa mengusir lalat buah (yg kecil2 itu) yang suka tiba2 muncul entah darimana. ;)
Yeti Prams
Newbie
Skin TypeCombination Skin
ConcernNoda Hitam
Age26
31 August 2022
Semoga saya bisa repurchase lagi. Aroma nya segar saya suka, terus tidak lengket dan cepat diserap kulit
Afy y
Newbie
Skin TypeNormal Skin
ConcernNoda Hitam
Age30
28 August 2022
Aman banget rasaa nya pake ini dan ini bikin tangan kitaa jsfi clean
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
Blog
Back
Tips & Tutorials
Back
Skin Type
Back
Skin Concern
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
HEALTH
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
Back
Vitamin & Multivitamin
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping