Facial Mask Sponge

Rp 109.890 Rp 76.923
5.0 (4)
Sold Out! Notify Me When Restock
Add to Wishlist
Details
Why It's Special
  • To Remove Masks and Cleanse Skin
  • Made With Natural Cellulose
  • Cruelty Free
  • Look Beautiful. Live Beautifully.
  • Latex-Free
  • Fragrance-Free
  • Colorant-Free
  • 100% Vegan
  • 2 - Gentle Exfoliation

The Facial Mask Sponges are made with natural plant pulp to remove facial masks and exfoliate for cleaner, softer-looking skin.

5.0/5
4
0
0
0
0
4 Reviews
You get 500 points when you write a review
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Vanes Federick
Newbie
Age17
25 August 2022
bagus banget deh ini bisa membantu berisihin masker
Kerenhapukh S
Newbie
Skin TypeOily Skin
ConcernBerminyak, Pori Besar
Age20
04 August 2020
Great
bagus banget buat bersihin clay mask yg susah dibersihin. bisa skalian exfoliating walaupun spongenya lembut ga bikin sakit
Nining Setyowati
Newbie
Skin TypeCombination Skin
ConcernAnti Aging, Noda Hitam, Kulit Kering
Age43
12 March 2020
sponge gokil buat bersihin wajah
sponge ini enak banget buat bersihin make up sekalian exfoliate sel kulit mati. biasanya aku pake baby oil buat bersihin make up waterproof cukup basahin sponge ini dan peras dikit terus usapkan ke wajah bisa pake air hangat atau air biasa. habis itu langsung dicuci pake body wash kesayangan udah bersih wangi lagi jangan lupa dikeringkan dan simpan ditempat bersih.
Cut manoban11
Newbie
Age21
28 December 2019
Ecotools
Bagus untuk mengangkat sel kulit mati dan menghapus masker di wajah, bikin wajah jadi lebih bersih dan lembut
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
Blog
Back
Tips & Tutorials
Back
Skin Type
Back
Skin Concern
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
HEALTH
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
FRAGRANCE
Back
Vitamin & Multivitamin
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping