Radiant Skin Pink Lemon & Mandarin Orange Scrub 170g

Rp 69.000
4.7 (48)
Sold Out! Notify Me When Restock
Add to Wishlist
Details
Why It's Special

Polish away skin’s little imperfections. Infused with pink lemon and mandarin peel extracts, this citrusy face scrub smoothes away rough skin and evens out skin tone for positively glowing skin.

 

Skin Type Match Ingredient
Dry
Good for Dry Skin
Glycerin
Ingredients Safety
28%
32%
5%
35%
Low Risk
Moderate Risk
High Risk
Unknown
Ingredients
Water
Juglans Regia (Walnut) Shell Powder
Glycerin
Decyl Glucoside
Acrylates Copolymer
Acrylates/Palmeth-25 Acrylate Copolymer
Cocamidopropyl Betaine
Cocamidopropyl Pg-Dimonium Chloride Phosphate
Phenoxyethanol
Fragrance (Parfum)
Disodium Edta
Polyacrylamide
Iodopropynyl Butylcarbamate
Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract
Hexyl Cinnamal
Limonene
Titanium Dioxide (CI 77891)
Red 33 (CI 17200)
Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Extract
Citrus Limon (Lemon) Peel Powder
Disodium 2-Sulfolaurate
Sodium Methyl 2-Sulfolaurate
4.7/5
38
7
3
0
0
48 Reviews
You get 500 points when you write a review
Sort By:
Filter
RATING
5
4
3
2
1
SKIN TYPE
Normal
Dry
Combination
Oily
Sensitive
SKIN CONCERN
Acne
Anti Aging
Dark Spots
Dryness
Sensitive
Oily
Pores
Pregnancy
AGE
Teen
20s
30s
40s
50s
50s+
Reset
Putri G
Newbie
Skin TypeNormal Skin
ConcernAcne, Noda Hitam, Pori Besar
Age22
29 July 2023
cobaiiin ini karnaa liat temennn dan works bgttt di diaa, reviewnya baguus. tapi untuk di kulit aku ternyata ga cocokk, ga works di akuu. pas aku apply, afternyaa kulit ku jadi super duper meraah dan kusam. untuk jerawat sih engga yaa atau iritasi itu engga, tapi kulit wajah ku jadi merah kaya kepiting rebus
Merry Georgina
Newbie
Skin TypeNormal Skin
ConcernNoda Hitam, Pori Besar
Age28
29 April 2023
Pink lemon mandarin ini wangi nya enak scrub nyaa engga nyakitin di kulit
Kulit aku jadi haluss setiap kali scrubing
yuli yanih
Warrior
Skin TypeDry Skin
ConcernAnti Aging, Noda Hitam, Sensitif, Pori Besar
Age23
26 April 2023
Scrubnya kecil - kecil tapi cukup tajam, aromanya buah citrus yang seger. Saat pake scrub ini berasa semua daki dan impurities terangkat. Setelah cuci muka berasa bersih banget. Tapi untuk kulitku yang kering scrubbingnya harus pelan - pelan karena cukup harsh juga walaupun scrubnya kecil. Overall aku suka sama hasilnya di wajah
Rutmiaty Sihombing
Newbie
Skin TypeSensitive Skin
ConcernAcne, Anti Aging, Noda Hitam, Berminyak
Age32
07 April 2023
scrubnya lembut, habis pakai ini muka langsung keliatan cerah
nable felicia
Newbie
Skin TypeCombination Skin
ConcernAcne, Kulit Kering, Berminyak, Pori Besar
Age28
26 February 2023
Wangiii nyaa enak banget fresh
Di kulitt bikin haluss dan juga lembap
My Account
Sign In / Register
Back
Customer Care
Back
About Us
Back
Blog
Back
Tips & Tutorial
Back
Tipe Kulit
Back
Permasalahan Kulit
Back
CATEGORIES
Back
CONCERN
Back
BRAND
Back
MAKEUP
Back
SKINCARE
Back
HAIRCARE
Back
BATH & BODY
Back
ACCESSORIES
Back
FRAGRANCE
Back
HEALTH
Back
OTHERS
Back
FACE
Back
EYES
Back
LIPS
Back
CLEANSER
Back
MOISTURIZER
Back
TREATMENT
Back
SUN CARE
Back
SHAMPOO
Back
HAIR STYLING
Back
HAIR TREATMENT
Back
HAIR TOOLS
Back
CLEANSER
Back
BODY CARE
Back
NAILS
Back
OTHERS
Back
MAKEUP BRUSH
Back
FACIAL
Back
MAKEUP TOOLS
Back
MANICURE & PEDICURE
Back
ORGANIZERS
Back
BODY FRAGRANCE
Back
HAIR FRAGRANCE
Back
OTHER FRAGRANCE
Back
Vitamin & Multivitamin
No Items



I am empty :(

Looks like you haven’t added anything to your cart yet

Subtotal
Rp 0
Checkout Start Shopping